+

Rólunk

A családi cégünk elsődleges küldetése az, hogy megkönnyítse mindenki számára a számítógépvásárlást: A vásárló csak annyit kell tudjon, hogy mit vár el a számítógépeinktől: játék, munka, vagy filmnézés céljából szeretne vásárolni. Mi gondoskodunk arról, hogy webolalunkon megfelelő információkkal, leírásokkal lássuk el minden termékünket, illetve arra is nagy figyelmet fektetünk, hogy a számítógépeink minőségileg legyenek összeszerelve. Vásárolja meg bizalommal a számára legalkalmasabb számítógépet és utána dőljön hátra nyugodtan, mert egy jó döntést hozott.

Tovább

Szállítás / fizetés

Ingyenes szállítás számítógép vásárlás esetén.

Tovább

Termékek

Számítogépeink alkatrészeit gondosan válogattuk össze. Megbízható, korszerű és minőségi számítógépeket kínálunk eladásra. Nálunk nem 100 termék közül kell választania, elveszve a sok részletbe, hiszen csak egy jó számítógépre lesz szüksége.

Tovább

Üzemeltető információ

Minőségi számítógépek megfizethető áron. Kínálatunkban: office és gaming számítógépek. Küldetésünk: megkönnyíteni a számítógépvásárlást, ezért minden termék mellett részletes leírásokat fog találni.

Tovább

Információ

Kapcsolat

  • Levelezési cím: 1173 Budapest Pesti út 17
  • +36706343047
  • support@turulpc.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.